Expertisecentrum Autisme Amarant Groep

Heb je te maken met een kind, jongere of volwassene met autisme en complexe problematiek? Het Expertisecentrum Autisme van de Amarant Groep heeft alle expertise in huis om normaal- en hoogbegaafde cliënten met autisme te ondersteunen.

Consult en advies
Huisartsen, medisch specialisten, zorgpartners en wijkteams kunnen bij ons terecht voor een consult en advies, aanvullende diagnostiek en behandeling. Heb je vragen over autisme? Wil je een cliënt doorverwijzen? Of wil je graag overleggen met een deskundige? Bel (088) 611 99 44

Samenwerking
We werken samen met huisartsen, medisch specialisten, zorgpartners, scholen en wijkteams. Vanuit een gezamenlijke visie bieden we de ondersteuning die nodig is. Door tijdig aan te sluiten bij een zorgtraject willen we de inzet van zwaardere en langere specialistische zorg in de toekomst voorkomen.

Wachttijd na aanmelden
Na het aanmelden, nemen wij je vraag meteen in behandeling. Wij streven ernaar om de wachttijd tussen de beoordeling van de vraag en het eerste intakegesprek klein te houden. Dat wil zeggen binnen maximaal 4 weken.